برقکار صنعتی

شغل برقکار صنعتی یکی از مشاغل فنی و تخصصی در بازار کار است. که امروزه با توجه به افزایش کارخانه‌های صنعتی توسط بخش‌های تعمیر و نگهداری کارخانه‌ها، معادن، ذوب، عملیات نفت و گاز، کشتی سازی، شرکت‌های آب و برق، تأسیسات تولیدی و سایر مؤسسات صنعتی استخدام می‌شوند. همچنین می‌توانید به عنوان برقکار حرفه ای ساختمان کار کنید. در این مقاله شغل برق کار صنعتی و وظایف آن را به طور کامل توضیح می‌دهیم.

شغل برقکار صنعتی چیست؟

برقکار صنعتی شخصی است که وظایف بررسی، مدیریت، عیب‌یابی و سیم‌کشی سیستم‌های برقی را در حوزه صنعتی برعهده دارد. برای انتخاب شغل برق کاری صنعتی باید شناخت کافی از تمامی وظایف آن داشته باشید. در شروع کار باید بدانید که شما به عنوان یک برقکار توانایی‌های مخصوص یا ویژگی‌های یک برقکار را دارید یا خیر. به عنوان مثال یک برقکار اگر نتواند مدت زیادی بایستد بدون شک در این شغل موفقیت مورد انتظار را بدست نمی‌آورد.

شغل برق کار صنعتی نیازمند تمرکز و دقت بالا است. اگر شما چنین ویژگی‌ای ندارید نمی‌توانید از این شغل درآمد خوبی حاصل کنید. دانش و مهارتی که در این شغل باید داشته باشید اهمیت بسیار زیادی دارد و باید در این راستا تلاش کنید بهترین باشید.

بازار شغل برقکار صنعتی

پیشنهاد مطالعه : برقکار شبانه روزی

بازار کار شغل برقکار صنعتی

همان‌طور که مشخص است، امروزه کارخانه‌های صنعتی زیادی موجود است؛ و هر روز بر آن‌ها اضافه می‌شود. همه این موارد نشان از رشد بخش صنعتی می‌دهد، با توجه به رشد واحدهای صنعتی بدون شک تقاضا برای برقکار صنعتی نیز افزایش می‌دهد. تعداد متخصصان حرفه‌ای در این بازار بسیار اندک است و هنوز اشباع نشده است.

در نتیجه با یک برنامه‌ریزی درست و اصولی می‌توانید درآمد بالایی کسب کنید. همچنین با توجه به صنعتی شدن کشورها این شغل عضو مشاغل مناسب برای مهاجرت می‌باشد.

پیشنهاد مطالعه: هر برقکار می تواند در زمینه های دیگری مانند تعمیرات آیفون تصویری و یا تعمیرات دوربین مداربسته نیز فعالیت کند. تنها کافی‌ست تا با انواع برندها آشنایی داشته باشید

فرصت‌های شغلی برقکار صنعتی

  • می‌توانید در کارخانه‌ها، شهرک‌های صنعتی، کارگاه‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز تجاری، نظامی، تولیدی و غیره به عنوان تکنسین برق صنعتی مشغول به کار شوید؛ و به تعمیر و نگهداری تابلو برق‌ها بپردازید.
  • میتوانید در اداره‌ برق‌ها، نیروگاه‌ها به عنوان برقکار صنعتی مشغول به کار شوید.
  • پس از گرفتن جواز کسب و راه‌اندازی مغازه به عنوان تابلوسازبرق‌های صنعتی به طراحی، ساخت و مونتاژ تابلوهای برق بپردازید.
  • به عنوان برقکار سیار صنعتی مشغول به کار شوید.
  • به فروش تابلو برق صنعتی بپردازید.

درآمد برقکار صنعتی

درآمد یک برقکار به عواملی چون دانش و مهارت، کیفیت ارائه خدمات، سرعت و دقت عمل، مشتری مداری بستگی دارد؛ و از جمله عوامل مهم و تاثیرگذار بر میزان درآمد این شغل می‌باشد. سطح دانش و مهارت تکنسین برق مهم‌ترین عامل تعیین کننده درآمد این شغل می‌باشد. متوسط حقوق یک برقکار صنعتی بین 5 تا 10 میلیون تومان در ماه می‌باشد. که با بالارفتن تجربه کاری و بیشترشدن سطح تخصص افزایش خواهد یافت.

وظایف برقکار صنعتی

برخی از مهم‌ترین وظایف یک برقکار صنعتی عبارتند از:

  • تابلوهای صنعتی توزیع را باید بتواند در محیط‌های صنعتی مانند کارخانه‌ها به بهترین شکل نصب کند.
  • باید سیم‌کشی تابلوهای توزیع برق را در محیط‌های صنعتی هستند را به خوبی انجام دهد. سیم‌کشی تابلوهای توزیع برق به تخصص و دانش زیادی نیاز دارد و برقکار محیط صنعتی باید به خوبی با آن آشنایی داشته باشد.
وظایف برقکار صنعتی

  • از دیگر وظایف برقکار صنعتی، نصب‌کردن مدارهای الکتریکی در کارخانه است.
  • سیم‌کشی مدارهای الکتریکی را باید در کارخانه به درستی انجام دهد.
  • موتورهای الکتریکی یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین بخش‌های یک ساختمان صنعتی می‌باشد، و برقکار باید به خوبی بتواند آن‌ها را نصب کند. راه اندازی موتورها براساس انواع مختلفی که دارند نیاز به دانش و تخصص دارد. فردی که شغل برقکار صنعتی را انتخاب می‌کند. باید به خوبی با نصب و راه‌اندازی این موتورها آشنایی داشته باشد.
  • ممکن است در حین کار موتورهای الکتریکی نیازمند تعمییر شوند. پس یک برقکار صنعتی باید با نحوه تعمییر آن‌ها آشنایی لازم را داشته باشد و بتواند آ‌ن‌ها را تعمیر کند.
  • دستگاه‌های حفاظتی ویژگی‌های بسیار زیادی دارد و برقکار صنعتی باید به خوبی با نحوه نصب این دستگاه‌ها آشنایی داشته باشد. هر کدام از این دستگاه‌ها ویژگی‌های خاصی دارند که یک برقکار باید بتواند آن‌ها را نصب کند.
  • برخی از دستگاه‌های صنعتی سیم‌کشی‌های پیچیده‌ای دارند و یک برقکار صنعتی باید با نحوه سیم‌کشی و نحوه تنظیم دستگاه آشنا باشد تا به درستی عمل کند.
  • فردی که شغل برقکار صنعتی را انتخاب می‌کند باید تمامی تجهیزات موجود در محیط صنعتی آشنایی داشته باشد؛ تا در صورت لزوم آن‌ها را تنظیم تعمیر کند.
  • برقکار صنعتی بهتر است آموزش PLC را دیده باشد و بتواند طراحی و انجام دهد و در صورت لزوم عیب‌یابی کند و خطاهای ایجاد شده را رفع کند.

پیشنهاد ما: فازینو امکان اعزام برقکار به هر نقطه‌ای از پایتخت و حومه را دارد. کافی‌ست درخواست اعزام یک برقکار شبانه روزی غرب تهران و یا برقکار شبانه روزی شرق تهران را بدهید.

سخن پایانی

شغل برقکار صنعتی از جمله مشاغل تخصصی‌ای است که نیازمند دانش و مهارت تخصصی می‌باشد. بنابراین در صورتی که قصد ورود به بازار برق صنعتی دارید ابتدا لازم است تا مهارت‌های لازم این شغل را بدست آورید. برای ورود به بازار کار تخصصی برق می‌توانید کنار یک متخصص مدتی شاگردی کنید؛ می‌توانید از طریق هنرستان و دانشگاه درس بخوانید؛ می‌توانید با شرکت در دوره‌های فنی آموزشگاه‌ها شرکت کنید و مدرک کسب کنید. برای آشنایی بیشتر می‌توانید به سایت فازینو مراجعه کنید.

2.6/5 - (14 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0912 75 25 7730919 44 70 774